Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Ενημέρωση μελών για την συνάντηση της Ομοσπονδίας μας με την κα Γεροβασίλη.

Αριθ. Πρωτ :2491                                                                                          Αθήνα:12.12.2017
Αρ. Σελίδων : 2
                                                                                                          Προς : Σωματεία - Μέλη Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.
20171212 15232601
Θέμα: « Ενημέρωση μελών »
    Σήμερα 12-12-2017 και ώρα 2:00 μ.μ. η Ομοσπονδία μας πραγματοποίησε συνάντηση με την κα Όλγα Γεροβασίλη, Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κατά την οποία ενημερωθήκαμε για την πορεία της μονιμοποίησης των συναδέλφων Π.Π.Υ. τριετών. Στην συνάντηση μας αυτή της ζητήσαμε, να μας ενημερώσει για το θέμα .
    Η κα Γεροβασίλη μας απάντησε, ότι το αίτημα της εξαίρεσης τους είχε σταλεί από την κυβέρνηση τρείς φορές στους θεσμούς και τώρα μόνο έγινε δεκτό από αυτούς κατόπιν και δικής της επιμονής για το θέμα αυτό.
   Στην συνέχεια την ρωτήσαμε για το χρονοδιάγραμμα, με το οποίο θα υλοποιηθεί η μονιμοποίηση αυτών των συναδέλφων. Η κα Γεροβασίλη μας είπε, ότι λόγω του δεδομένου φόρτου εργασίας των διαδικαστικών, τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει, δεν γνωρίζει, αν θα προλάβουν εντός του έτους παρά το ότι θα προσπαθήσουν και σε κάθε περίπτωση η μονιμοποίηση των ΠΠΥ τριετών θα πραγματοποιηθεί έως στις αρχές του νέου έτους και συγκεκριμένως στους πρώτους μήνες του. Επίσης μας είπε, ότι είναι σε πλήρη επικοινωνία με τα λοιπά συναρμόδια Υπουργεία, ήτοι Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών.
   Η συζήτηση ήταν κάτω από πολύ θετικό κλίμα και πολύ ενημερωτική και αναλυτική και η κα Υπουργός μας δήλωσε την συμπαράσταση της προς την Ομοσπονδία μας και τους δίκαιους αγώνες μας. Επίσης μας δήλωσε, ότι για την ίδια ήταν ένα προσωπικό στοίχημα η επίλυση αυτού του δίκαιου αιτήματος μας και ευελπιστεί να είναι αρωγός μας και για την επίλυση των άλλων σημαντικών προβλημάτων του κλάδου μας.
    Εμείς από την πλευρά μας την συνεχάρημεν για τον αγώνα, που έδωσε για την επίλυση του προβλήματος των τριετών και της δηλώσαμε, ότι θέλουμε να είναι αρωγός μας και στα άλλα δίκαια αιτήματα μας .
    Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε, ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος και αυτό φαίνεται από τα πεπραγμένα της Ομοσπονδίας μας σε συνδυασμό με τις κινητοποιήσεις μας του τελευταίου διαστήματος, που έχει δώσει τον αγώνα της για την επίλυση όλων των προβλημάτων του κλάδου μας. Αντιλαμβάνεστε όλοι, ότι η Ομοσπονδία μας είναι ο μόνος αρωγός μας και ο μόνος συνδικαλιστικός φορέας, που προσπαθεί, να δώσει λύσεις σε όλα τα δύσκολα προβλήματα του κλάδου μας.
    Εμείς συνεχίζουμε να είμαστε πάντα σε αγωνιστική ετοιμότητα μέχρι αυτός ο πολύπαθος κλάδος μας με τους 22 αδικοχαμένους νεκρούς συναδέλφους μας την ώρα του καθήκοντος να πάρει την θέση και την δικαίωση, που του αρμόζει, ως αγωνιζόμενοι σε κάθε συμβάν και με το ενδεχόμενο της αυξήσεως του εν λόγω θρηνούμενου αριθμού.
                                                                           Με εκτίμηση,
                                                                       Για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.
Ο Πρόεδρος                                                                                                               Ο Γεν. Γραμματέας
Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος                                                                                         Πέπλης Λ. Στυλιανός
Τηλ: 6974709262                                                                                                        Τηλ: 6976911880

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.